Kan – Azurna obala

Šifra: 0006
6 dana 3 noćenja
  • mcarlo
  • safe_image-6-1
  • safe_image-7
  • safe_image-9
  • safe_image-10
  • safe_image-11

Cannes – Antibes – Grasse – Nice – Monaco – Monte Carlo

Azurna obala, uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će prve dane nove godine dočekati na najljepšoj obali na svijetu.

CIJENA ARANŽMANA Od 465,00 KM
TERMIN 29.12.-03.01.2018.
ARANŽMAN OBUHVATA
– Prevoz modernim turističkim autobusima – Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
– 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u Kanu/Nici, u hotelu 3*
ARANŽMAN NE OBUHVATA
– Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje – Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti.
– Putničko zdravsveno osigruranje (PZO) 12KM

NAPOMENE:

• Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.

• Smještaj u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.

• Uslove putovanja možete pronaći na web linku : Nermaris-uslovi putovanja

1

1. DAN (29.12.2017. – Petak) – BiH

Polazak, vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske, Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe.

2

2. DAN (30.12.2017. –Subota) – Kan/Nica

Poslijepodne dolazak u Kan/Nica, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelijepih pješčanih plaža. Po dolasku, smještanje u hotel i vrijeme predviđeno za odmor. Check-in u hotel moguć od 15.00h. U večernjim satima šetnja obalom Kana/Nice. Povratak u hotel. Noćenje.

3

3. DAN (31.12.2017. – Nedelja) – Antib, Nica – SRETNA NOVA GODINA

Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antib i fabriku parfema u Grasu. Antib je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Izlet nastavljamo odlaskom do obližnjeg Grasa gdje ćemo imati priliku da obiđemo jednu od najpoznatijih fabrika parfema.
Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gdje ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu na prelijepom trgu Masena i svjetski poznatom Engleskom šetalištu. Povratak u hotel. Noćenje

4

4. DAN (01.01.2018. – Ponedeljak) – Kan, Kneževina Monako, Monte Carlo

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u Kanu uz veliki broj turista i poznatih ličnosti iz čitavog svijeta. U večernjim satima, fakultativni odlazak u jednu od najbogatijih država na svijetu i pravi biser sredozemlja – Kneževinu Monako, sa reprizom Nove godine u luksuznom Monte Karlu. Povratak u hotel. Noćenje.

5

5. DAN (02.01.2018. – Utorak) – Francuska, Italija, Slovenija

Doručak. Check-out iz hotela u dogovoreno vrijeme, pakovanje stvari u autobus i slobodno vrijeme ili mogućnost realizacije nekog fakultativnog izleta prije polaska prema BiH

6

6. DAN (03.01.2018. – Srijeda) – BiH

Dolazak na odredište u podnevnim satima.

Cijena:465.00 KM